Reviews

Manja ten Haaf

“Voor ons de eerste keer naar een privé sauna/welness en meteen helemaal om. Dit gaan we vaker doen. Een warm en vriendelijk onthaal, duidelijke uitleg... Ik had een arrangement met ontbijt geboekt, dat stond klaar bij binnenkomst. Broodjes, croissantjes, druiven, tomaat, komkommer, vlees, gekookt ei, kaas, zoet beleg, jus d'orange en koffie/thee. De hele ruimte was uitmuntend qua indeling, aankleding, hygiëne, temperatuur, aanwezigheid van badjassen, handdoeken, douchegel (die heerlijk ruikt).. Een absolute aanrader!!!”

Sandra Smeets

“Toen ik belde om te reserveren was er die avond geen plek meer maar wel diezelfde middag. Als we een uurtje later daar konden zijn kregen we zelfs een half uur gratis. Wat hebben we GENOTEN!!! Zeer schoon en zeer goed verzorgd. We hebben het erg fijn gehad en zijn heel ontspannen vertrokken. Absoluut de moeite waard en we komen graag nog een keer terug.”

Danny Pustjens

“Heel fijn geholpen met de afspraak inplannen. De ruimte zelf was heel mooi en netjes, we hebben er heerlijk genoten! Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.”

Dorthe Marx

“Gisteravond ben ik alleen gegaan naar sauna romantica in een woord top !!! Het was zeer netjes alles goed verzorgd het is precies zo mooi als op de foto's zelfs nog mooier !!! Zeer vriendelijk en lief personeel ook ! Zou iedereen dit aanbevelen ! Hartelijk dank voor deze mooie ontspannende avond die tot in de puntjes verzorgd was ! Ik kom zeker nog een keer terug !”

Janis Cosemans

“Modern, hygiënisch & een super host. Een echte aanrader voor een heerlijk avondje ontspannen! Pluspunt: De mogelijkheid om eigen consumptie mee tenemen (zeker voor iemand zoals ik met bepaalde voedsel allergiën/intoleranties)”

Patrick Leenaerts

"Super fijne tijd gehad in sauna Romantica, ziet er heel erg schoon en mooi uit. De ontvangst door de gastvrouw was goed en professioneel. Een echte aanrader."

Erik Quaedvlieg

“Heerlijk avondje sauna gehad.. Top ontvangst en alles prima uitgelegd.. Alles naar wens zeker een aanrader”

Nick Goossens

“Zeer nette ruimte. Mooi afgewerkt en erg schoon. Alles werkt perfect, en ook de privacy nemen ze in acht. Dikke aanrader!”

Lisa Frenken

“Gebeld voor een afspraak bij ontvangst vriendelijk ontvangen door het personeel. In de ruimte genoten van een heerlijke borrelplank en een schone jacuzzi en sauna. Al met al een aanrader.”

Reserveer je bezoek!

Reserveer nu middels het formulier, bel ons of stuur ons een WhatsApp

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.00-23.00uur
+31 (0)6 1969 0636 - roermond@saunaromantica.nl
Onze privacyverklaring is van toepassing

Verras je geliefde, familie of vrienden met een cadeaubon.

Contact opnemen
Cadeaubon